NK Tomislav - Radnik uprava i tim

Podupiruće članstvo

NK Tomislav – Radnik i dalje može računati na snažnu podršku svojih podupirućih članova. Ovi strastveni ljubitelji nogometa i predani navijači kluba ne samo da redovito prisustvuju utakmicama, već i pružaju financijsku podršku koja je ključna za razvoj kluba. Njihova posvećenost prema klubu očituje se kroz sudjelovanje u organizaciji događaja, donacije, sponzorstva i ostale aktivnosti koje pridonose napretku NK Tomislav – Radnika. 

Bez podrške ovih lojalnih podupirućih članova, klub ne bi bio u mogućnosti ostvariti svoje sportske ciljeve i razvijati lokalnu nogometnu zajednicu.

Pridruži nam se i podupri svoj klub!

Članovi upravnog odbora

Uprava NK Tomislav – Radnik ima ključnu ulogu u vođenju kluba prema uspjehu i postizanju sportskih ciljeva. 
Ovi iskusni članovi uprave posjeduju bogato iskustvo u vođenju sportskih timova i stručnost potrebnu za upravljanje klubom. Njihova odgovornost uključuje donošenje ključnih odluka, planiranje dugoročne strategije, osiguravanje financijske stabilnosti i stvaranje optimalnih uvjeta za razvoj igrača. Kroz njihov rad, NK Tomislav – Radnik je uspio postići značajne sportske rezultate i ostvariti rast i ugled u nogometnoj zajednici. Njihova stručnost i posvećenost su ključni faktori koji su doprinijeli uspjehu kluba i postali uzor za druge sportske organizacije.

NK Tomislav - Radnik clanovi uprave
NK Tomislav - Radnik Tihomir Smud

Tihomir Smuđ

Predsjednik NK Tomislav - Radnik